Se fierbe orezul 15 minute in bulion de pasare.
Separat se bat ouale bine, se adauga smantana si zeama de la 2 lamai si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei. Se adauga supa fierbinte cu polonicul treptat amestecand mereu. Se pun cca 3-4 polonice apoi compozitia se toarna peste supa cu orez si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se pune patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
Se adauga si putin suflet.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii