Se fierbe orezul 15 minute in bulion de pasare.
Separat se bat ouale bine, se adauga smantana si zeama de la 2 lamai si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei. Se adauga supa fierbinte cu polonicul treptat amestecand mereu. Se pun cca 3-4 polonice apoi compozitia se toarna peste supa cu orez si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se pune patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
Se adauga si putin suflet.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii