1. Se curata si se rade dovlecelul. Se sareaza si se stoarce cu mana; zeama se aduna intr-un castronel, nu se arunca.
2. Intr-un castron mare, se bate iaurtul 5-6 minute. Se continua batutul in timp ce se adauga otetul, menta, dovlecelul ras si zeama lui, catelul de usturoi zdrobit si uleiul de masline. Se mai bate inca 3-4 minute. Aceasta supa se pune in frigider si se raceste bine.
3. Supa rece se serveste in farfurii cu un cub de gheata. Se garniseste cu menta tocata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii