Morcovii taiati fasii, cartofii cubulete, ardeiul si ceapa se pun la fiert in apa cu delikat/sare/piper.
Se bate albusul spuma, se adauga galbenusul, sare si un varf de cutit de praf de copt. Se adauga in ploaie grisul (compozitia sa iasa ca o spuma nu moale, nici foarte tare).
Cand sunt fierte legumele, se scot ardeiul si ceapa (doar pentru gust). Se pun galustile cu lingurita inmuiata de fiecare data in apa rece. Se lasa la fiert si se stropesc cu apa rece din cand in cand pe ambele parti.
Cand sunt gata, se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii