Morcovii taiati fasii, cartofii cubulete, ardeiul si ceapa se pun la fiert in apa cu delikat/sare/piper.
Se bate albusul spuma, se adauga galbenusul, sare si un varf de cutit de praf de copt. Se adauga in ploaie grisul (compozitia sa iasa ca o spuma nu moale, nici foarte tare).
Cand sunt fierte legumele, se scot ardeiul si ceapa (doar pentru gust). Se pun galustile cu lingurita inmuiata de fiecare data in apa rece. Se lasa la fiert si se stropesc cu apa rece din cand in cand pe ambele parti.
Cand sunt gata, se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii