Se alege si se spala orezul.
Se pune la fiert cu laptele si cu unt. Se fierbe mai mult decit orezul
cu lapte obisnuit. Se sareaza.
Se ia de pe foc si se adauga oul. Cind s-a racit, se ia cu lingurita
din pasta si se fac mici cocolosi care se fierb in apa clocotita cu
putina sare. Cind sunt gata se soct cu lingura de spumuit, se
scurg si se pun in castron. Deasupra se strecoara supa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii