Supa cu galuste de orez

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Galustele: 1/2 ceasca de orez, 1 1/2 ceasca de lapte, unt
  • proaspat (cit o nuca), un ou, sare.

Mod de preparare

Se alege si se spala orezul.

Se pune la fiert cu laptele si cu unt. Se fierbe mai mult decit orezul

cu lapte obisnuit. Se sareaza.

Se ia de pe foc si se adauga oul. Cind s-a racit, se ia cu lingurita

din pasta si se fac mici cocolosi care se fierb in apa clocotita cu

putina sare. Cind sunt gata se soct cu lingura de spumuit, se

scurg si se pun in castron. Deasupra se strecoara supa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise