Pulpele curatate, spalate, le pui la fiert in apa rece. Strangi spuma, adaugi legumele, sarea, dafinul, boabe de piper si lasi sa fiearba la foc mic. Cand au fiert ingredientele, strecori supa si o pui la foc mic.
Intre timp ai pregatit galustele. Bati oul cu sarea si uleiul, adaugi in ploaie grisul (2-3 linguri in functie de ou, si de gris), lasi sa stea putin. Daca ti se pare prea deasa compozitia, adaugi o lingurita apa minerala. Daca ti se pare prea rara, adaugi foarte putin gris, lasi sa mai stea putin. Cand clocoteste supa, inmoi 2 lingurite in supa (ca sa alunece mai bine compozitia de geluaste). Cu o lingurita iei din compozitie, cu cealalta ajuti sa cada usor in supa. Adaugi putina apa rece in supa si acoperi. Lasi sa fiarba la foc mic pana se ridica galustele la suprafata. Presari verdeata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii