Se pune la fiert apa cu ceapa tocata marunt si putina sare. Morcovul dat pe razatoarea mare, la fel ca si telina se calesc in putin ulei si apoi se adauga in supa.
Separat se bat ouale cu un pic de sare si piper. Ficateii se maruntesc cu o furculita si se pun peste oua. Se pune si 1/2 leg. patrunjel tocat + piper. Compozitia se ingroasa cu faina , se omogenizeaza si in supa care fierbe se pun galuste mici. Se adauga si ardeiul tocat cubulete. Cand galustele sunt fierte, se adauga rosia decojita si taiata bucatele,apoi se da gust supei cu baza pt. mancararuri. La final, se ia de pe foc si se presara cu restul de patrujel tocat. Dupa dorinta, supa poate contine si bucatele carne de pui, care se fierb de la inceput, si se spumeaza - pt. a fi mai consistenta.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii