Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp se adauga si ardeiul spalat si curatat de seminte si nervuri. Cand legumele au fiert, se scot cu spumiera si se continua fierberea. Cine doreste, poate sa scoata si carnea si sa o foloseasca la alta mancare.
Prepararea galustelor:
- se pune grisul intr-un castron cu un varf de cutit de sare;
- se pune uleiul peste gris pana se face ca o smantana groasa, apoi se pun ouale si se amesteca bine;
- imediat dupa aceasta se ia cu lingurita din compozitie si se pun in oala de supa care trebuie sa fiarba incet cand se pun galustile.
Se lasa galustile sa fiarba, tinand cont ca isi vor mari dimensiunile, devenind pufoase la final.
Dupa ce galustile au fiert, se potriveste supa de sare, se pune patrunjelul verde tocat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii