In apa cu sare se pun puiul la fiert impreuna cu legumele taiate in diverse forme.Cand s-au fiert se strecoara si se prepara galustele.Se amesteca grisul cu ouale batute, se adauga putina sare si se ia din compozitie cu o lingura inmuiata in zeama si apoi se pune in supa.Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.In supa se pot lasa si morcovii, dupa preferinta
Sfat: Pentru a vedea daca acea compozitie este buna si galustele nu se vor intari, dupa ce ati amestecat lasati compozitia 4-5 minute si daca este prea tare puteti adauga putin ulei.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii