Se taie cubulete ceapa si morcovul si se pun la fiert impreuna cu o lingurita de mix de legume. Intre timp, din cele 3 oua si din gris, se formeaza un aluat. Cand sunt fierte legumele, se formeaza galuste cu o lingurita si se adauga usor in supa. In acelasi timp se pune si orezul si se lasa inca zece minute la fiert. Se evita amestecarea! Este o supa gustoasa si usor de preparat! Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii