Se fierbe obisnuit o supa. Se strecoara lichidul si se pune in alt vas pe foc mic. Intre timp, se pregateste aluat pentru o foaie de taitei din: 1 ou, 2 linguri cu apa calduta, faina, un virf de cutit de sare si 3-4 picaturi de otet. Se intinde aluatul si se taie in rondele cu un pahar mic (de tuica). Se taie morcovii in fisii subtiri (ca taiteii), lungi de 2 cm. Se iau 1-2 fisii mici de morcovi si se introduc prin mijlocul formelor de aluat. Cind supa clocoteste, se pun dintr-o data toate floricelele, se acopera si dupa 5 minute se inchide focul.
Supa se serveste decorata cu patrunjel verde
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii