Ceapa, telina si pastarnacul se calesc in unt. Se adauga faina , se continua calirea , dupa care se adauga buchetelele de conopida si supa de oase.
Se lasa sa fiarba . Cand conopida si legumele au fiert se paseaza, se introduc din nou in supa si se lasa sa fiarba in continuare. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se introduc in vasul cu supa, amestecand continuu.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii