Se lasa nautul la inmuiat in apa cu o noapte inainte.Intr-o oala incapatoare pregatim restul ingredientelor.Curatam si spalam bine legumele.Adaugam in oala(eu am folosit oala la presiune pt a scurta timpul )nautul inmuiat,carnea ,si restul legumelor.Se lasa sa dea in clocot si se ia spuma care se formeaza deasupra.Eu adaug sarea intotdeauna la sfarsit.Le las pe foc pana se fierb(la oala la presiune le las 30 minute,la oala normala in jur de 1 ora jumatate).Cand sunt fierte toate ingredientele ,se adauga sare dupa gust,se mai lasa 10 minute si se scot din oala separandu-le.De ex:nautul il folosesc ca felul doi la masa,legumele le pasez deasupra nautului ,formand un sos.Carnea o folosesc pentru o salata boeuf sau o mancam rasol cu mujdei de usturoi.Supa o scurgem si o strecuram bine,sa fie cat mai limpede si o folosim ca primul fel,cu fidea,galuste ...cum va place.Se mai poate congela si folosi la orez,sau alte mancaruri care necesita aceasta supa,in loc de cuburile din comert.Nautul ii da un gust foarte bun si gustos acestei supe.Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii