Ceapa se curata si se toaca marunt, iar ardeiul si cartofii cubulete.
Ceapa se curăță și se toacă mărunt, iar ardeiul și cartofii cubulețe.
Într-o cratiță, se încinge puțin ulei și se călește puțin ceapa. Se adaugă și ardeiul, iar după vreo 2 minute și cartofii. Se asezoneaza cu sare si piper si se stinge totul cu lapte și apă fierbinte. Când fierbe din nou, se adaugă și porumbul. Când sunt fierți cartofii, se adaugă și creveții și se mai ține supa pe foc aproximativ 5 minute.
Se servește cu coriandru tocat, fulgi de chili și o pâine rustică.
Poftă bună!
http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/2016/11/supa-cremoasa-de-cartofi-cu-porumb-si.html
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi/
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii