Se pun la fiert cu 1 l de apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiat marunt si un praf de sare.Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama, se strecoara totul,iar cartoful si ceapa se zdrobesc, ca sa treaca prin strecuratoare.Supa se subtiaza cu laptele fiert si se stoarce deasupra lamaia.Cand se serveste la masa, se adauga smantana si crutoane din paine.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii