1. Se curata o jumatate de zucchini de coaja, apoi se taie marunt coaja si ardeiul rosu.
2. Restul de zucchini se pun la fiert in supa impreuna cu cartoful si putin ulei. Cand sunt fierte, le trecem prin blender.
3. Se prepara crutoanele de legume: se bat albusurile spuma, se adauga sarea, ardeiul, coaja de zucchini si faina. Punem mici gramajoare pe o farfurie rotunda, acoperita cu hartie de copt, si coacem in microunde cca. 1 minut sau in cuptor pe o tava, captusita cu hartie de copt, cca.7 minute.
4. Compozitia data prin blender se amesteca cu galbenusurile, se pune pe foc sa dea un clocot, se toarna in farfurii, se presara cu parmezan ras si restul de ulei de masline, repartizat in cele 4 farfurii, si se serveste cu crutoanele de legume.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii