Zarzavatul,legumele si ceapa curatate se pun la fiert cu apa rece si sare.Cand sunt bine fierte se scurg si se trec prin sita.In vasul in care se va prepera supa setopeste untul,se adauga zarzavatul trecut prin sita si se subtiaza cu zeama in care a fiert.Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.Se serveste cu paine prajita si smantana.Cine doreste poate pune si bucatele de branza.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii