Se taie varza in patru
Trei sferturi de varza se pun la fiert in aproximativ 1 litru de apa daca vom fierbe varza in oala sub presiune (cel mai indicat)sau 2 litri de apa daca o vom fierbe intr-un vas obisnuit.Tot acum se adauga si ceapa usor calita ,impreuna cu morcovul si patrunjelul.In oala sub presiune,fierberea dureaza aproximativ 20 de minute si cam 1ora 1 ora si jumatate intr-un vas normal.Scoatem legumele si le mixam sau le trecem prin sita.Completam zeama in care au fiert legumele cu apa pana la 1,2 litri.Se pune la fiert.cand clocoteste se adauga restul de varza taiata fiedeluta foarte fina.Se mai fierbe inca 5 minute.Dupa gust ,acum se poate adauga;borsul fiert separat si spumat,sau otet de mere.Aceasta supa nu mai este nevoie sa mai fie ingrosata suplimentar.O putem servi simpla sau ii putem adauga smantana sau unt proaspat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii