Supa Crema de Urzici cu cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Urzici cu cartofi

Ingrediente

  • - urzici (o oala intreaga)
  • - cartofi
  • - usturoi
  • - o lingura de ulei de masline
  • - sare si piper
  • - o jumatate de lingurita de boia iute

Mod de preparare

- Puneti la foc mediu oala plina de urzici, cu 4 catei de usturoi taiati si o lingura de ulei

- Amestecati pana cand urzicile se inmoaie

- Puneti cartofii taiati in oala

- Acoperiti cu apa

- Condimentati dupa gust cu sare si piper

- Cand cartofii sunt fierti, mixati

- Serviti si puneti boia de ardei iute si o lingurita de smantana pentru decor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise