1. Ceapa tocata marunt se pune la fiert in oala cu apa cu sare.
2. Se curata urzicile si se spala bine in cat mai multe ape.
3. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga urzicile, iar dupa ce sunt fierte se trec prin sita si se pun iar la fiert timp de 10-15 minute, timp in care adaug si putin bulion.
4. Cand sunt gata se adauga usturoiul pisat marunt si condimentele.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii