Se curata telina si ceapa,se spala si se pun la fiert in supa de pui(supa de pui a fost preparata prin fierberea bucatilor de osae cu mai putina carne).
Se lasa sa fiarba 30-40 min, dupa care se adauga cartofii. Cnad legumele au fiert se strecoara supa in alt vas.
Legumele se trec prin sita si se paseaza bine, se subtiaza cu lapte si cu zeama in care au fiert, se sareaza si se adauga untul, si se liasa sa fiarbala fiarba la foc potrivit pana cand se ingroasa supa.
Cand e gata se serveste cu smantana si patrunjel si optional cascaval ras cat mai mic.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii