Ingrediente
- 1 telina mare, -1telina partea superiara(sau eventual 2 teline radacina), - 1 ceapa mare, -3 cartofi, -150 ml lapte, -smantana, -sare, -50 gr unt, -delicat, -1 legatura patrunjel, -2 l supa de pui sau orice fel de zeama de carne
Dificultate: Medie | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Se lasa sa fiarba 30-40 min, dupa care se adauga cartofii. Cnad legumele au fiert se strecoara supa in alt vas.
Legumele se trec prin sita si se paseaza bine, se subtiaza cu lapte si cu zeama in care au fiert, se sareaza si se adauga untul, si se liasa sa fiarbala fiarba la foc potrivit pana cand se ingroasa supa.
Cand e gata se serveste cu smantana si patrunjel si optional cascaval ras cat mai mic.
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Nici eu nu am gatit pana acum asa ceva, dar voi incerca. Sper sa le placa alor mei, ca mie sigur imi place.
naty , 22 aprilie 2010
multumesc fetelor....e obunatate de supa
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Imi place tare mult...Chiar mi-ai facut pofta...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Arata foarte bine supa ta. Nici eu n-am mancat, dar nu se stie niciodata!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Nu am mancat pana acum,dar am auzit ca este o bunatate.A ta,arata tare bine.