Se curata toate legumele si se spala foarte bine. Telina si ceapa se cresteaza si se pun cu apa la fiert. Dupa ce au fiert 30 de minute se adauga cartofii taiati in patru. Dupa ce a fiert zarzavatul, se trece prin sita desfacandu-se cu putina zeama in care a fiert si amestecand continuu.Eu le pun la robot dupa ce au fiert toate,le pasez si apoi intr-o oala curata se topeste untul si se adauga si faina amestecata in laptele incalzit putin in prealabil. Se amesteca si legumele pasate, se potriveste de sare si se lasa amestecul pe foc sa mai dea in cateva clocote. La sfarsit se presara pe deasupra cascaval ras. Se serveste cu crutoane de paine prajita. Este un deliciu.
Pofta buna!!!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii