Supa-crema de telina

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 3-4 teline, 2 cepe mici, 3 cartofi, 250 ml lapte, 50 g unt, apa
  • sau zeama de carne, smintina, sare, o legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se curata telina si ceapa, se spala si se pun la fiert, fie in apa, fie in

zeama de carne. Se lasa sa fiarba 30 de minute, dupa care se adauga

cartofii, curatati si spalati. Cind legumele au fiert, se strecoara supa

in alt vas, se trec legumele prin sita, se subtiaza cu laptele si cu zeama

in care au fiert, se sareaza, se adauga untul si se lasa sa fiarba, pe foc

potrivit, pina se ingroase supa.

Cind este gata, se serveste cu smintina si cu patrunjel verde tocat.

Se poate servi si cu crutoane din piine, prajite in unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise