Supa crema de rosii la slow cooker

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de rosii la slow cooker

Ingrediente

  • 1 kg rosii decojite si curatate de seminte si cotoare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 frunze dafin
  • sare
  • piper
  • 1 l supa legume
  • 75 g crema branza
  • 2 linguri parmezan ras
  • 150 g paste tip ravioli sau tortellini

Mod de preparare

Punem in vasul ceramic supa de legume, morcovii rasi si ceapa tocata. Decojim rosiile, le taiem si indepartam semintele (cat se poate) si cotoarele. Le punem in vasul ceramic al crock pot-ului, adaugam 2 frunze de dafin si punem capacul. Pornim aparatul sa gateasca pe temperatura high pentru 3 ore. Cu 10 minute inainte sa oprim aparatul radem parmezanul si punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa acest interval pasam supa cu rosii, avand grija sa eliminam frunzele de dafin in prealabil. Adaugam sare, piper si crema de branza si continuam sa pasam. Presaram parmezanul ras, adaugam pastele fierte si scurse si supa este gata. POfta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise