Aceasta supa crema e foarte gustoasa si aspectuoasa. O puteti servi familiei sau chiar la reuniuni cu prietenii sau sarbatori in familie. O puteti servi si rece, cu biscuiti sarati sau chipsuri. Iata reteta:
(O reteta semnata Deea)
Ingrediente:
750 g rosii mici coapte
250 g ceapa
30 g unt
2 cani supa din carne de vita
1/2 cana frisca
2 cl gin
frunza dafin
sare
piper
cimbru
rozmarin
Mod de preparare:
Se taie rosiile in jumatati sau sferturi, in functie de marime. (Le decojiti mai intai.) Taiati ceapa fin. Topiti untul intr-o caserola, adaugati ceapa, asezonati cu sare, cimbru si rozmarin. Prajiti ceapa pana se face moale. Se adauga rosiile si se calesc impreuna cu ceapa pentru 5 minute, agitandu-se constant. Se adauga frunza de dafin si o supa de vita. Cu capacul inchis se lasa supa la foc mic aproximativ 40 de minute. Apoi se trece printr-o sita supa sau se amesteca intr-un mixer. Pentru un scurt moment, se aduce supa la fiert din nou. Apoi se adauga sare si piper pentru gust si se toarna ginul in supa. Se amesteca bine. Serviti cu o lingura de frisca (fara zahar).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii