Cartofii (curatati in prealabil) se taie si se pun impreuna cu prazul (doar partea alba) si carnea la foc potrivit pentru 2-3 ore (daca se foloseste oala de presiune, 30 min dupa ce incepe sa fiarba).
Cand carnea este fiarta se scoate si se foloseste la alt fel de mancare sau ca si garnitura la supa. Prazul si cartofii se srecoara apoi se piseaza in blender (sau sita). Intr-o oala se topesc 2/3 din unt se adauga pireul si se smesteca bine, apoi se subtiaza cu zeama in care a fiert zarzavatul. se mai lasa pe foc 15-20 min. apoi se drege cu galbenusurile; se adauga restul de unt. Se presara patrunjelul, iar lamasa se serveste cu crutoane de paine.
Pofta Buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii