Mod de preparare:
Intr-o oala se pun la fiert cartofii taiati cuburi si cepele taiate marunt in 3l apa si putina sare circa 30 minute.
Intr-o alta cratita prazul taiat rondele impreuna cu muschiuletul taiat cubulete se calesc in uleiul de masline cu usturoiul dat pe razatoarea mica. Cand s-a inmuiat prazul se pune faina si se amesteca un minut dupa care se adauga treptat laptele pana se obtine un sos alb. Cand incepe sa fiarba se adauga tot treptat jumatate din zeama ramasa de la fierberea cartofilor.
Cartofii fierti se dau la blender si se amesteca cu smantana.Se amesteca cele doua preparate si se condimenteaza dupa gust.Se poate acri putin cu zeama de muraturi.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii