Fierbeti malaiul in jumatate de litru de apa clocotita cu sare, acoperiti vasul si lasati mamaliga sa se umfle. Adaugati parmezanul si 2 linguri de unt, apoi intindeti-o pe un fund de bucatarie tapetat, in prealabil, cu folie.
Taiati ceapa si usturoiul si caliti-le in unt. Adaugati porumbul si laptele. Fierbeti cca. 10 minute si pasati 3/4 din cantitate.
Adaugati branza topita si smantana, apoi condimentati supa. Taiati mamaliga cubulete si adaugati-le in supa, impreuna cu bucatile de somon si rosiile.
Eventual, ornati-o cu verdeata. Pofta buna va doresc!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii