Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.
Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.
Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte.
Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte.
*Pregatim supa;
1.Punem intr-o oala uleiul de măsline si adăugăm legumele la prăjit.
2.Când sunt sticloase, adăugăm pastranacul, crenguta de cimbru, rozmarinul si continuam prajirea la foc mediu pana pastarnacul începe asa aibă o culoare aurie.
3.Adăugăm supa de legume, sare, piper după gust, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarbă la foc mic pana pastranacul este pătruns.
4.După acest timp îndepărtăm crenguta de cimbru, adăugăm fasolea din conserva si mai lasam sa fiarba in clocot alte 5 minute.
5.Tragem oala deoparte si rastunam continutul ei in blenderul performant Oster Classic Chrome.
6.Mixam cam 4 minute la viteza medie, adăugăm zeama de lamaie si apoi mai mixam alte 2 minute la viteza mare.
*Pregătim topping-ul;
1.Intr-o tigaie punem semintele de dovleac, susanul si le prajim cam 1-2 minute.
2.Rasturnam apoi intr-un castronel semintele si le punem deoparte.
3.In aceeasi tigaie adăugăm apoi uleiul de măsline, usturoiul ras, praful de curry si prajim totul la foc iute cam 1 minut.Tragem apoi tigaia deoparte.
4.Pregătim crutoane de pâine prăjită pentru servire.
5.Turnam supa de păstarnac si fasole in castroane, boluri, farfurii sau în ce doriti.
6.Deasupra presaram seminte de dovleac si de susan.
8.Punem si cate o lingurita de ulei automatizat cu usturoi si curry si supa crema este gata.
9.O servim fierbinte alaturi de crutoane de pâine simple, sau date cu usturoi.
Poftă mare va doresc!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii