Speli pieptul de pui, il pui la fiert in 3 l de apa cu sare si ai grija sa aduni spuma ori de cate ori se formeaza. In acest timp cureti legumele si ciupercile, le tai marunt si le calesti putin in unt. Cand carnea este bine fiarta, o scoti, o lasi sa se raceasca, apoi o tai marunt, iar legumele si o parte din ciuperci le adaugi in supa si le lasi sa fiarba. Ciupercile ramase le pui la fiert separat. Dupa ce legumele si ciupercile din supa au fiert, le strecori, le mixezi, le pui din nou in oala si o iei de pe aragaz. Freci galbenusurile cu smantana si faina, adaugi putina zeama din oala si torni totul in supa pe care o pui din nou la fiert pe foc mic, pentru 10-15 minute. La final, adaugi carnea si ciupercile si o servesti imediat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii