Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute.
Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.Se toarna 75 ml vermout si se lasa sa fierba pana cand s-a evaporat o mare parte din acesta.Se adauga supa de legume cu rozmarin, laptele,nautul si lintea si se lasa sa fiarba 15 minute.Se ia cratita de pe foc si se scoate rozmarinul.
Se paseaza intreg continutul pana cand se obtine o pasta omogena si subtire.Se asezoneaza dupa gust apoi se toarna in boluri si se serveste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii