Curatam ceapa, morcovul, telina, cartoful si usturoiul.
Curatam ceapa, morcovul, telina, cartoful si usturoiul.
Toate legumele curatate, mai putin ceapa, le taiem cuburi. Ceapa si usturoiul le punem intreagi.
Intr-o oala, punem morcovul, telina, ceapa si usturoiul la fiert, in apa cu sare. Adaugam atata apa, incat sa acopere legumele.
Acoperim si lasam la foc mediu, sa fiarba legumele, cam 15 minute.
Desfacem conservele s,i dupa ce legumele sunt fierte, adaugam nautul prefiert si rosiile cuburi, cu sos cu tot. Asezonam si lasam sa mai dea cateva clocote.
Cind sunt gata fierte toate, stingem focul sub supa.
Daca vi se pare ca este prea multa zeama in supa, o rasturnam intr-un vas si o punem deoparte.
Cu ajutorul unui mixer vertical, blenduim legumele si, daca mai este necesar, mai adaugam zeama, pina obtinem consistenta dorita.
Am presarat deasupra niste bilute (crutoane) si am ornat supa crema.
Pofta mare sa aveti ! Este delicioasa ...
Am aparut cu aceasta reteta la Digi24 - http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Oradea/Stiri/Post+modern+Vanzarea+prajiturilor+raw+vegane+creste+cu+40+in+ace
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii