1.Cartofii si morcovii curatati si spalati se taie cubulete.Ceapa se curata si se toaca , apoi se caleste in ulei,se adauga cartofii si morcovii si se continua calirea inca 5 minute, se pune supa de carne, se acopera vasul si se fierbe 15 minute, pe foc mic.
2.Compozitia de mai sus se pune in blender si se turmixeaza bine.Se pune din nou la fiert ,se sareaza ,pipereaza si se adauga smantana.In cele din urma, se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste cu crutoane.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii