Intr-o cratita se pune uleiul;cind uleiul e cald,se pun morcovii si ceapa taiate marunt.Se prajesc putin,doar pt.a da culoare supei.
Se pune,apoi,apa;apoi cartofii,telina taiate bucati;se pune vegeta si se fierbe totul,pina cind este fiert,chiar moale;se fierbe cam 40 minute.Se ia, apoi, de pe foc;se paseaza(se poate si in blender),se pune iaurtul;se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper.Se serveste fierbinte.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii