Se curata morcovii si se crapa in 4. Se curata bucatica de ghimbir si se taie si ea in 2. Se pun morcovii si ghimbirul la fiert intr-un litru de supa (sau 1 litru de apa cu 2 cuburi de pui daca nu aveti supa). Dupa ce au fiert morcovii, se strecoara supa, ghimbirul se arunca, iar morcovii se paseaza. Se adauga supa strecurata, 150 grame de branza topita si 50 de grame de feta si se da la fiert la foc mic. Cand a capatat consistenta unei supe creme, se adauga marul tocat cubulete mici. Se mai lasa la foc 2-3 minute. Se serveste calda cu crutoane. Miorase foarte bine, iar gustul e un pic picant.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii