Este una dintre supele crema preferate de mine. Este usoara si gustoasa, perfecta pentru zilele toride de vara.
Reteta este extrem de simpla. Caliti ceapa taiata cubulete in unt si ulei de masline. Adaugati morcovul taiat rondele si lasati 5-7 minute la foc mediu amestecand din cand in cand.
Turnati supa, apoi adaugati cartoful si pastarnatul taiat bucati, insa nu foarte mici. Lasati sa fiarba pana legumele sunt moi si pot fi pasate. Cel mai bine le verificat cu furculita.
Condimentati supa cu sare de mare, cimbru si putin piper. Cimbrul sa potriveste de minune cu morcovul in orice combinatie ati incerca.
Mixati intregul amestec cu blenderul si adaugati si smantana de gatit. Eu am adaugat cam 70ml, insa o puteti face mai grasa, dupa gust.
Serviti alaturi de crutoane din paine veche ramasa prin casa pe care le ungeti cu putin ulei de masline si le bagati la cuptor.
Pofta buna!
Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii