1.Se curata cepele si se taie in 4.
2.Se curata morcovii, cartoful si telina si se taie bucati.
3.Intr-o cratita se pune apa , un cubulet de legume ,legumele curatate si taiate , sare si se fierbe pana cand legumele sunt moi.Se lasa sa se raceasca , apoi supa se pune in blender si se mixeaza.Se adauga ghimbirul, sare dupa gust si smantana .Se amesteca bine, se repune in cratita si se fierbe pana da un clocot.Se ia de pe foc , se repartizeaza in 6 boluri,se orneaza cu patrunjel verde si cate o lingurita de arahide macinate si se serveste cu crutoane.(timp de preparare:40')
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii