Se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa citeva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea. Dupa ce boabele de mazare sint bine fierte, se trece totul prin sita. In timp ce legumele fierb, in oala in care se vor strecura se topeste untul, se presara faina, apoi se adauga citeva linguri de zeama in care a fiert mazarea. Se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga pireul, restul de zeama, sarea si zaharul, dupa plac. Se amesteca bine si se mai da un clocot.
Se serveste presarata pe deasupra cu o legatura de hasmatuchi sau de marar tocata marunt

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii