Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute.
Ia cratita de pe foc, adauga laptele, menta, zaharul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust apoi toarna totul intr-un blender si paseaza supa pana cand obti o pasta fina.
Penrtu biscuiti, unge 2 biscuiti cu cate 1 lingurita de pesto rosso.Toarna supa in 2 farfurii, presara fiecare farfurie cu 1 lingura mazare pastrata, iar langa aseaza cate 1 biscuite simplu si unul cu pesto rosso.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii