Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu mazarea decongelata, se pune faina, se stinge cu supa si lapte, se lasa la foc mic 12 minute. Crenwurstii se taie felii de 1 cm grosime, painea secojita se taie cuburi si se prajeste in 4 linguri de ulei, se scoate pe servetele la scurs. Supa se paseaza, se condimenteaza cu sare piper si nucsoara, se adauga crenwurstii si verdeata, se da un clocot, se serveste cu crutoane.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii