Se alege lintea, se spala bine in cateva ape,apoi se asaza cu apa la foc.Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat,spalat si dat prin razatoare.Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc mic pana cand boabele de linte sunt fierte bine.Apoi se scot intr-un castron mai mare si se mixeaza sau se freaca intr-o strecuratoare pana se face ca o crema.Apoi se mai da la fiert in cateva clocote.Se presara cu patrunjel verde tocat si se poate acrii cu putina zeama de lamaie
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii