Se alege lintea, se spala bine in cateva ape,apoi se asaza cu apa la foc.Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat,spalat si dat prin razatoare.Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc mic pana cand boabele de linte sunt fierte bine.Apoi se scot intr-un castron mai mare si se mixeaza sau se freaca intr-o strecuratoare pana se face ca o crema.Apoi se mai da la fiert in cateva clocote.Se presara cu patrunjel verde tocat si se poate acrii cu putina zeama de lamaie
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii