Lintea o speli si o pui la hidratat intr-o cana de apa rece pentru 30 de minute.
Lintea o speli si o pui la hidratat intr-o cana de apa rece pentru 30 de minute.
Intre timp cureti ceapa si cartoful dulce. Ceapa o lasi intreaga, iar cartoful il tai in sferturi.
Pui la fiert lintea, iar separat, ceapa si cartoful. Lasi sa fiarba la foc mic 10 minute.
Strecori lintea si adaugi peste ea ceapa si cartoful, apoi blendezi pana cand obtii o pasta. Subtiezi dupa preferinta cu apa in care fiert legumele.
Adaugi rosiile, 2-3 capere si 2 linguri de ulei propriu si blendezi pana la omogenizare. La final presari oregano si dregi de gust .
Servesti imediat cu crackers de seacara si ardei iute, iar pentru decor folosesti smantana.
Tips&Tricks: poti inlocui cartofii dulci cu morcovi, iar rosiile cu pasta de rosii, pentru a pastra gustul dulceag al preparatului.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii