Supa crema de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de linte

Ingrediente

  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 250 gr linte
  • 1 felie de telina (apoximativ 150 grame)
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita de chimen
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 foi de dafin
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala incingem uleiul de masline si calim usor legumele (ceapa, morcovul, telina, jumatatate din cantitatea de usturoi taiata felii). Lasam sa se inmoaie usor apoi adaugam foile de dafin, chimenul si lintea clatita in apa rece in prealabil.

Turnam 1,5 - 2 litri de apa peste legume si le lasam la fiert pana cand se inmoaie legumele.

Adaugam cimbrul, restul de usturoi feliat si sucul de lamaie. Mai fierbem timp de 5 minute la foc mic, apoi pasam supa.

Servim cu crutoane si multa pofta!

Sursa: www.myfancycake.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise