In vasul cu unt incins se pun legumele curatate, spalate, taiate, impreuna cu leurda. Dupa ce s-au inmuiat putin, se adauga supa si se lasa la fiert cu capac 40 minute; dupa acest timp se strecoara legumele si se paseaza cu blenderul vertical. Piureul obtinut se amesteca cu laptele de cocos si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust, iar cine doreste, poate adauga si supa de la fiert (noua ne place mai cremoasa).
Se serveste fierbinte,cu lamaie inghetata rasa deasupra cu tot cu pulpa si o felie de lamaie pentru cine doreste.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii