Supa crema de leurda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de leurda

Ingrediente

  • 2legaturi de leurda
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1tija de telina
  • 2cartofi
  • 1lingura unt
  • 1l supa de pui
  • 1cutie lapte de cocos
  • 1lamaie
  • sare
  • parmezan pentru servit

Mod de preparare

In vasul cu unt incins,se pun legumele curatate,spalate,taiate grosier,leurda bine spalata si taiata,dupa ce s-au calit putin,se adauga supa si se lasa la fiert 30min;dupa ce au fiert bine,se strecoara,supa se pastreaza,legumele se paseaza cu blenderul,piureul obtinut se amesteca cu lapte,supa de la fiert adaugata cate putin pana se ajunge la consistenta dorita,se pune din nou pe foc,se condimenteaza dupa gust iar dupa 2-3clocote se opreste focul.

Se serveste fierbinte cu parmezan deasupra si felii de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise