In meniul pentru concurs,vin cu aceasta supa,gustoasa dar mai ales foarte sanatoasa!
Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine,se strecoara fara sa se arunce apa,se paseaza cu blenderul vertical,piureul obtinut se pune intr-un vas pe foc,se amesteca cu unt,lapte de cocos,iar daca este prea groasa,se adauga putina supa de la fiert;se condimenteaza,deasupra se orneaza cu praf de nucsoara se se serveste cu crutoane.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii