Supa crema de legume cu ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de legume cu ghimbir

Ingrediente

  • 10cm radacina de ghimbir,sau mai putin depinde de gust
  • 2morcovi
  • 2cepe
  • 1dovlecel
  • 2rosii
  • 1telina mica
  • 50g unt
  • 1cutie lapte de cocos
  • 1/2lingurita praf de nucsoara
  • 1/2ardei gras rosu
  • sare,piper

Mod de preparare

In meniul pentru concurs,vin cu aceasta supa,gustoasa dar mai ales foarte sanatoasa!

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine,se strecoara fara sa se arunce apa,se paseaza cu blenderul vertical,piureul obtinut se pune intr-un vas pe foc,se amesteca cu unt,lapte de cocos,iar daca este prea groasa,se adauga putina supa de la fiert;se condimenteaza,deasupra se orneaza cu praf de nucsoara se se serveste cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise