Supa crema de legume cu ghimbir
Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza cu blenderul, piureul rezultat se amesteca cu untul moale, laptele de cocos, apoi se subtiaza cu apa de la fiert pana la consistenta dorita.
Se condimenteaza se orneaza deasupra cu nucsoara si se serveste cu crutoane.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii