Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline.
Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul si mai lasam 2-3 minute la calit.
Taiem cartofii, morcovul si dovlecelul in cuburi si le adaugam in oala, punem sare si piper, apoi acoperim cu apa(apa cam 3 degete deasupra nivelului legumelor).
Fasolea verde (eu am avut congelata) se taie in bucatele si se pune la fiert separat in apa cu sare.
Cand legumele au fiert, le pasam si adaugam apoi pastaile fierte. Daca supa este prea groasa, se poate adauga putina apa in care a fiert fasolea verde.
Supa va fi la fel de buna daca se inlocuiesc cartofii cu dovleac.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii