Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender (vezi video).
Separat puneti la clocotit laptele cu concentratul, untul, apoi amestecati energic cu un tel si faina pana se omogenizeaza. Turnati laptele peste supa, dregeti gustul de sare si piper. Adaugati patrunjel tocat.
Taiati painea cubulete si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul de masline pana devin aurii pe toate partile, apoi condimentati-le cu piper, paprika iute, cimbru si chili.
Puneti in supiera supa fierbinte, de corati cu o frunzulita de patrunjel si serviti-o cu crutoanele picante.
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii