Se spală și se pregătesc legumele (ceapa, morcovul, dovlecelul, cartoful, ardeiul gras, frunza de țelină) apoi se toacă mărunt (cât mai mărunt) sau se folosește robotul de bucătărie (cel mai bine). În oală (cratiță) se pune puțin ulei, puțină apă, se presară sare (nu prea multă) și se adaugă tot ce am pregătit mai devreme. Se călesc legumele apoi se adaugă apa și se lasă la fiert. După ce au fiert cât de cât se presară Delicatul.
Spre sfârșit se mai presară puțin Delicat și se adaugă roșiile tocate mărunt. Se lasă în continuare la fiert. La sfârșit se adaugă o linguriță de Borș Magic, se stinge focul și se adaugă verdeața mărunțită.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii