Supa crema de legume

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de legume

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 4 cepe - 2 galbene si 2 rosii (ceapa de apa)
  • 300 g de mazare
  • 4 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 telina potrivita
  • sare
  • knorr de legume
  • marar
  • patrunjel
  • piper si un cub de margarina

Mod de preparare

1. Punem intr-un vas 3 l apa, cand apa incepe sa clocoteasca punem 2 lingurite de knorr si adaugam toate legumele, le acoperim cu un capac si le lasam cca 45\'.

2. Dupa ce legumele au fiert, oprim focul scurgem legumele, si separat le pasam cu un blender, dupa care adaugam si un cub de margarina.

3. Adaugam piureul de legume in supa de legume, condimentam dupa gust cu putina sare si piper si o mai punem pe foc pana da in cateva clocote. Oprim focul si adaugam putina verdeata (marar si patrunjel)

4. Se serveste cu crutoane sau paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise